Instruktörer och Assistenter

Sebastian Näslund

Annelie Pompe

Hanli Prinsloo

Övriga

Tobias Nilsson

Tobias har sedan tolv års ålder haft siktet inställd på att bli en av de bästa fridykarna i Sverige. Idag, som 18-åring, är han det. Han har varit reserv i landslaget och haft ett svensk rekord i DNF (bassäng utan fenor, 113 meter) och han har vunnit ett SM.

Hans metod är hård grundträning och långsam metodiskt erövrande av djup och längd. Han kan simma 150 meter i bassäng och över 60 meter i djup med monofena på ett andetag. Han tränar bassäng disciplinerna med det högpresterande gänget Team Olympic och djup med FSE.

Rahel Zemoi

Rahel har gått på ett dykgymansium, är divemaster, livräddare och på väg att bli HLR-instruktör och dykinstruktör inom PADI. Hennes hjärta finns dock hos fridykningen. Hon visade tidigt talang för andhållning och höll nästand direkt över 6 minuter. Hon har dubbelt medborgarskap och har representerat Eritrea i ett VM. Hon kämpar ständigt med öron/tryckutjämningsproblem och är rätt person att prata med om sådana problem. Hon är också AIDA domare och en kompetent organisatör. Bl a tränade hon upp ett Eritreanskt landslag som deltog i förra Lag VM.